Reisverslag met foto's en video's

Hike

Tived

Tived beschikt over een klein winkeltje (landhandel). Wij hebben er de boodschappen gedaan. Het is nog opvallend druk als we er aan het eind van de middag aankomen. Naast voedingsmiddelen zijn er gereedschappen als bijlen te koop. Het dorp leeft heel erg van de bossen.

Op het krijtbord beneden is te lezen dat boven meer te zien is. Op die bovenverdieping zijn van allerlei huishoudelijke artikelen opgesteld. Het is leuk om te zien, maar we moeten het toch vooral van de benedenverdieping hebben.

Een barbecuepakket is ideaal samen te stellen in de winkel. De medewerker die trots achter de vleestoonbank staat vertelt graag over zijn vleesproducten.

Tivedens park

Een rotsachtig park is een ideale omgeving voor een mooie wandeling. We wandelen vanuit het centrale punt met parkeerplaats door tot Vitsand: een strandje aan de rand van het natuurgebied. De route is maar een paar kilometer, maar de afstand onderschat je door het constante stijgen en dalen. Op sommige stukken moet je zelfs gebruik maken van een trappetje.

Het mooiste zijn toch wel de rotspartijen, die hier en daar zelfs grotten lijken te vormen. De rotsen vormen hier en daar een afbakening voor moerassen. Naast dit stilstaande water, zijn er ook een paar beekjes en watervalletjes.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s